Vopseaua de par pentru femei este unul dintre cele mai dorite produse de infrumusetare a  parului. Paleta foarte varianta de nuante de vopsea, le determina  pe femei sa incerce cele mai frumoase nuante de par, atunci cand isi doresc o schimbare de look. Iar acest lucru se poate intampla la fiecare schimbare de anotimp sau pur si simplu in functie de preferintele fiecareia. Nuante de blond, roscat, aramiu sau cupru, saten, ciocolatiu sau brunet cu diferitele reflexii de culoare -  toate sunt iubite de femei.

Ca sa alegem corect nuanta de vopsea de par care ni se potriveste cel mai bine si care ne pune frumos in evidenta trasaturile fetei, trebuie sa tinem cont  mai intai de nuanta tenului si apoi de cea a ochilor.

Stilistii recomanda ca nuanta de vopsea de par pe care o alegem sa nu fie cu mai mult de 2-3  tonalitati mai inchisa sau mai deschisa decat parul nostru natural, astfel incat sa evitam un rezultat care nu ne-ar avantaja.

Daca totusi iti doresti o nuanta mult mai inchisa/deschisa decat cea a parului natural, trucul este ca dupa vopsirea intr-o nuanta agreata ca baza, sa vopsesti suvite de par foarte subtiri, care vor da reflexiile de culoare dorite de tine ori sa apelezi la stilul de vopsit ombre, cu varfurile parului mai deschise, creandu-se astfel un look cool si sofisticat.

Consulta cataloagele online de vopsea de par, cu sau fara amoniac, de tip crema sau spuma, vopseaua pe care o cunosti din magazine sau vopsea de par profesionala  - direct din saloanele de frumusete!  Poti alege dintre: Joico, Vitality's, Silky, Fantasy Look, Metallum, Oyster, Kallos, KJMN, Wellaton.

Pentru consiliere iti stam la dispozitie!

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-30 din 483

Setați descendent
pe pagina
Pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-30 din 483

Setați descendent
pe pagina
Pagina