Silky Color Vopsea Par Crema Coloranta Profesionala - 100 ml

In stoc
SKU
VSILKY
Vizualizari: 8
începând de la 19,99 Lei Preț standard 24,50 Lei

Silky Color Vopsea Par Crema Coloranta este o vopsea de par profesionala ce este fabricata in Italia. 

Oxidantul pentru vopseaua de par Silky trebuie achizitionat separat.

Alege nuanta pe care o doresti din Catalog Vopsea de Par Profesionala Silky apoi cauta nuanta in lista derulanta si adauga in cos.

Silky Color Vopsea Par Crema Coloranta Profesionala - 100 ml este disponibil pentru cumparare numai în trepte de 1

Silky Color Vopsea Par Crema Coloranta este o vopsea de par profesionala ce este fabricata in Italia.

 

Despre vopseaua de par Silky Color:

Modul de pregatire: dilutie 1:1.5. Exemplu: se amesteca jumatate dintr-un tub (50 ml) cu 75 ml de oxidant. Formula deosebita a vopselei de par Silky Color permite un amestec usor si rapid. Se aplica pe parul uscat.

 

Alege nuanta pe care o doresti din Catalog Vopsea de Par Profesionala Silky apoi cauta nuanta in lista derulanta si adauga in cos.

 

Modul de interpretare a numerotarii vopselei Silky Color:

primul numar identifica tonalitatea astfel: 10 (Blond Extra foarte deschis), 9 (Blond foarte deschis), 8 (Blond deschis), 7 (Blond), 6 (Blond inchis), 5 (Saten deschis), 4 (Saten),  3 (Saten inchis), 2 (Maro), 1 (Negru).

cifrele urmatoare indica atat nuanta primara, cat si secundara a culorii: 0 (Natural), 1 (Cenusa), 2 (Violet), 3 (Auriu), 4 (Rosiatic), 5 (Rosu Mahon), 6 (Rosu). Exemplu: nuanta de vopsea Silky 7.53 este Blond Mahon Auriu.

 

Seria produselor superdecolorante din gama Silky Color se aplica pe o baza de saten deschis (5) sau mai deschis si permite obtinerea a 4 tonalitati de decolorare a parului. Nuantele din aceasta serie se amesteca cu crema oxidanta Silky de 40 vol. (coeficient dilutie 1:2). Timp de actionare prevazut este de 45 minute.

Intaritorul de decolorare de la Silky (nr. 000) se amesteca in doze egale cu nuantele seriei superdecolorant sau cu orice culoare de baza pentru a intensifica decolorarea pana la o tonalitate.

Suvitele speciale (90.01 - 90.02 - 90.32) reprezinta o serie de nuante pentru tonalizarea parului decolorat si suvite.

Intensificatorii de culoare (022 - 034 - 044 - 065 - 088) sunt nuante speciale cu o intensitate de reflex foarte ridicata, potrivite pentru accentuarea rezultatului unei colorari.

Mai multe informații
SKUVSILKY
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSilky Color Vopsea Par Crema Coloranta Profesionala - 100 ml
Rating-ul dvs