Vopseaua de par Silky este adusa din Italia si este o vopsea de tip profesionala, foarte des intalnita in saloanele de infrumusetare. Este o vopsea permanenta, ce contine amoniac si asigura o buna acoperire a firelor albe.

Gratie substantelor din compozitie, vopsea de par Silky protejeaza firul de par in timpul vopsirii, culoarea prinzand uniform.

Atentie: cutia de vopsea nu contine si oxidantul cu ajutorul caruia se prepara vopsea de par, acesta se achizitioneaza separat, tinand cont de  nuanta de vopsea de par Silky aleasa si de specificatiile de interpretare aflate in josul paginii la descrierea fiecarui produs.

Marca profesionala de vopsea Silky cuprinde o paleta de 90 de nuante de vopsea, culori intense, stralucitoare si de durata. In plus daca doresti sa faci un decapaj sau sa iti decolorezi parul, gasesti atat pudra, cat si pasta decoloranta de la Silky. Iar daca doresti sa iti ondulezi parul, exista o solutie de permanent temporar de la Silky, care dureaza doar 8 saptamani.

Rasfoieste catalogul online de vopsea de par Silky si alege-ti nuanta preferata! Contacteaza-ne fara ezitare pentru consiliere in vederea alegerii corecte a nuantei de vopsea de par care ti se potriveste, dar si a oxidantului potrivit!

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-30 din 89

Setați descendent
pe pagina
Pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-30 din 89

Setați descendent
pe pagina
Pagina