Cosul meu 0
0,00 Lei

S.C. OJARO SHOP S.R.L. este inregistrata in Registrul general de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu numarul de notificare 23004.

Toate informatiile despre clientii nostri sunt protejate impotriva oricarei utilizari abuzive. Astfel, informatiile personale pe care le furnizati in momentul achizitionarii de pe site-ul nostru sunt confidentiale si in nici un caz nu vor fi furnizate catre terti, in afara organelor abilitate de legislatia in vigoare si doar la cererea expresa a acestora, cat si a partenerilor nostri contractuali pentru buna desfasurare a activitatii de deservire a clientilor sau utilizatorilor. Datele cu caracter personal vor fi folosite exclusiv pentru activitatile asociate cu executarea si onorarea comenzii, cat si pentru a putea intra in legatura directa cu dvs. pentru a va informa cu privire la eventuale promotii ale OJA.ro sau buletine informative periodice. 

 

Totodata, dorim sa va aducem la cunostinta ca pentru livrarea pachetelor, furnizorii de servicii de curierat FAN Courier si Bookurier ce vor realiza acest lucru in numele OJARO SHOP S.R.L. au acces la datele necesare pentru a-si indeplini functiile, dar nu sunt autorizati sa le foloseasca in alte scopuri.

 

Conform Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, OJA.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

 

Potrivit Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin email (contact@oja.ro) sau prin posta la adresa Str. Nicolae Filipescu, nr. 53-55, sector 2, Bucuresti, cod postal 020961. De asemenea, daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

De asemenea, va aducem la cunostinta ca OJA.ro poate notifica clientii sau utilizatorii privind ofertele curente prin intermediul newsletterului saptamanal sau poate trimite felicitari, vouchere cadou ori alte mesaje cu caracter special, cu diferite ocazii. OJA.ro nu promoveaza SPAM-ul si nu incurajeaza aceasta actiune. Fiecare client sau utilizator ce a furnizat adresa de email pe site-ul www.oja.ro are dreptul si poate opta pentru stergerea acesteia din baza de date a OJA.ro. Informatiile furnizate de dvs. vor fi utilizate in scopul pe care ni le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre, preintampinand incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

 

OJA.ro poare furniza datale dvs. cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in baza unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asiguratori.

 

Site-ul nostru poate contine si link-uri catre alte site-uri. OJA.ro nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri.