Pasind in lumea OJA.ro vei intalni oameni care pretuiesc relatia cu tine, fiind atenti la detalii si la nevoile tale. Suntem impreuna de 9 ani si acest lucru ne da incredere ca ceea ce facem, facem bine. :)

OJA.ro este un magazin on-line ce iti ofera produse cosmetice si de ingrijire personala. Vei gasi atat produse pentru ingrijirea parului, tenului, corpului, cat si vopseaua de par preferata sau produse de styling, make-up ori produse de manichiura-pedichiura. Suntem foarte atenti la relatia pe care o avem cu clientii nostri si ne dorim sa te mandresti cu noi si sa devenim prieteni.

Alege din cele mai populare branduri produsele ce ti se potrivesc. Cumpara online si primesti acasa coletele pregatite de noi cu grija si dragoste. Livrare rapida, fara aglomeratie, fara stres! Toate produsele comercializate de OJA.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Micile detalii fac din OJA.ro, un mediu creat pentru a-ti oferi bucurie si preturi accesibile. Nu suntem numai un magazin on-line cu o gama larga de produse la preturi mici, ci si o lume in care vrem sa-ti aratam ca putem fi prieteni de nadejde atunci cand ai nevoie de noi si sa te indrumam spre cele mai bune produse cosmetice si de ingrijire personala.

 

Produsele pe care le comercializam beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

 

Date despre firma:

SC OJARO SHOP SRL

CUI: RO29580445

Numarul de ordine in registrul comertului: J40/698/24.01.2012

Capital social: 200 Lei

Sediu social: Str. Laborator, nr. 125-127, Bl. S1, scara 2, etaj 1, ap. 62, sector 3, Bucuresti, cod postal 031323.

 

E-mail: contact@oja.ro

 

Telefon contact:

0743.41.29.20 

Ni s-a dus vorba ca suntem prietenosi, da-ne un telefon!

 

Urmareste-ne si pe facebook la https://www.facebook.com/OjaShop

Hai si pe blog, aici: http://www.oja.ro/blog/ 

 

Ne dorim sa te mandresti cu noi si sa ne recomanzi prietenelor tale! OJA te scoate la shopping! :)