Fii sexy si la moda pana in varful unghiilor!

"Mainile sunt ca o carte de vizita", am auzit de-atatea ori spunandu-se. Pentru niste maini ingrijite, frumoase, prioritar este sa avem si niste unghii sanatoase si ingrijite.

Asadar, pentru o manichiura impecabila, inainte de a te gandi la oja si ce culoare sa alegi pentru a-ti colora unghiile, trebuie sa ai grija ca unghiile tale sa fie sanatoase. O unghie sanatoasa are o culoare fara pete galbui, albe, vinetii, nu are striatii pe suprafata unghiilor, nu prezinta ciuperci si nu este incarnata.

Tine minte ca unghiile se pilesc intr-un singur sens pentru nu se exfolia sau rupe, iar cuticulele (care popular poarta denumirea de "pielite") nu se taie, ci se imping inapoi spre baza unghiei cu o ustensila speciala sau cu un betisor de lemn pentru manichiura-pedichiura.

Dupa ce te-ai asigurat ca unghiile sunt sanatoase si ingrijite cum se cuvine, alege un lac de unghii care va completa tinuta, machiajul si se va preta momentului zilei. Doar nu vrei sa apari cu unghii negre cu model metalic la serbarea copilului ori avand unghiile roz cu model pe unghii cu Hello Kitty intr-o zi in care mergi la birou. 

Pentru ca oja sa reziste mai mult pe unghii, aplica mai intai o baza protectoare si nutritiva (de tipul lac intaritor de unghii, tratament cu calciu), urmat de lacul de unghii colorat si apoi un strat de top coat, pentru finisare si rezistenta indelungata.

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-30 din 241

Setați descendent
pe pagina
Pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-30 din 241

Setați descendent
pe pagina
Pagina