Coșul meu 0
0,00 Lei

Acest site web (numit in continuare  „site”)  este  administrat de S.C. OJARO SHOP S.R.L. (numita in continuare „OJA.ro”), persoana juridica cu sediul social in Str. Laborator, nr. 125-127, Bl. S1, scara 2, etaj 1, ap. 62, sector 3, Bucuresti, avand codul de inregistare fiscala RO29580445, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti sub numarul J40/698/24.01.2012.

 

Folosirea acestui site, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.oja.ro  implica acceptarea si respectarea termenilor si conditiilor stabilite de catre OJA.ro, conform prevederilor legale. Pentru utilizarea in cele mai bune  conditii, va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor de mai jos, iar in cazul in care nu sunteti de acord cu acestia, va rugam sa incetati sa mai accesati sau sa folositi in orice fel site-ul www.oja.ro.

 

Totodata, OJA.ro isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile oricand, fara nici un preaviz sau notificare. De aceea, va rugam sa reveniti pe aceasta pagina de fiecare data cand utilizati site-ul. Avand in vedere acestea, va informam ca fiecare accesare a site-ului reprezinta o acceptare expresa a termenilor si conditiilor de utilizare.

 

UTILIZATORUL reprezinta persoana care acceseaza site-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat termenii si conditiile prezentului site, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.

 

CUMPARATORUL (CLIENT, CONSUMATOR) reprezinta persoana care acceseaza site-ul si care a acceptat conditiile de utilizare ale prezentului site, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initiaza si finalizeaza o comanda. Este o persoana fizica sau juridica care cumpara bunuri, in scopuri ce nu sunt de natura comerciala.

 

www.oja.ro este un magazin on-line de desfacere en-detail (cu amanuntul). In consecinta, produsele comercializate pe acest magazin on-line sunt destinate consumului, iar revanzarea acestora este strict interzisa de legislatia in vigoare, conform codului nostru CAEN.

 

VANZATORUL este reprezentat in acest cadru de persoana juridica S.C. OJARO SHOP S.R.L., care in concordanta cu termenii si conditiile contractuale incheie acte de comert, transmitand dreptul de proprietate si posesie a bunurilor/marfurilor in proprietatea si detinute de aceasta,  catre cumparator, in schimbul unei sume de bani.

 

COMANDA facuta de CUMPARATOR este un act cu efecte juridice, cu conditia confirmarii, acceptarii si validarii comenzii de catre vanzator. Din momentul acceptarii comenzii de catre vanzator intre parti este incheiat un contract cu efecte juridice si cu drepturi si obligatii in sarcina ambelor parti, asa cum sunt definite ele in contract sau in conditiile generale de afaceri, care sunt parte integrala din acest contract.

 

UTILIZAREA SITE-ULUI

 

Informatiile afisate pe site sunt informatii de interes general despre OJA.ro, produsele comercializate de aceasta, cat si alte informatii considerate de OJA.ro ca fiind de interes pentru utilizator, respectiv cumparator, puse la dispozitia acestora in mod gratuit.

 

OJA.ro este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia. UTILIZATORUL  si CUMPARATORUL au obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale OJA.ro, prevazute de legislatia in vigoare si sa nu utilizeze site-ul intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii societatii S.C. OJARO SHOP S.R.L.

 

PRETURILE PRODUSELOR

 

Preturile afisate pe site sunt in Lei si includ TVA, fiind valabile la momentul accesari paginii unde acestea sunt afisate in momentul comandarii produselor, OJA.ro rezervandu-si dreptul de a le modifica oricand, fara nici un preaviz sau notificare.

 

PROCESAREA COMENZILOR

 

Dupa efectuarea comenzii  veti primi un mail automat cu informarea asupra plasarii acesteia.

Comanda dvs. va fi apoi preluata de operatorii nostri pentru a verifica disponibilitatea in stoc a produselor, iar apoi va vor trimite un e-mail de confirmare ce include factura.

De regula, livrarea efectiva a produselor se face in maxim 2 zile de la trimiterea facturii.

 

MODALITATI DE PLATA

 

-     numerar la livrarea coletului (plata RAMBURS), in acest caz comanda  achitandu-se integral, in RON, direct reprezentantului firmei de curierat rapid  FAN Courier/Bookurier la livrarea coletului, pe baza de chitanta. Plata coletului se face dupa verificarea acestuia de catre CUMPARATOR.

 

-    plata cu cardul bancar, in RON, prin platforma procesatorului de plati electronice prin Internet, MOBILPAY, cu acceptarea la plata in conditiile de securitate ale VISA si MasterCard. Astfel, cardurile bancare acceptate pot fi emise de catre banci romanesti sau straine sub siglele VISA si MasterCard.

 

LIVRAREA PRODUSELOR

 

Produsele comdandate sunt livrate la adresa indicata de dvs. prin intermediul companiilor de curierat rapid, FAN Courier si Bookurier, numai pe teritoriul Romaniei, iar taxa de livrare ce este suportata de catre client este de:  - 9 Lei per comanda - in Bucuresti

                                                        - 19 Lei per comanda - in tara.

 

Pentru toate comenzile cu valoare mai mare de 200 Lei per comanda, transportul este GRATUIT.

 

FAN Courier va avea 2 incercari de livrare, putand fi contactati la numarul de telefon 0219336.

 

Bookurier va avea 2 incercari de livrare si poate fi contactat la numerele de telefon: 0314253254 (pentru Bucuresti) si 0770.716.979 (pentru tara).

 

OJA.ro atentioneaza cumparatorii ca firmele de curierat rapid FAN Courier si Bookurier nu sunt autorizate sa permita clientilor deschiderea coletelor inainte de semnarea ce atesta livrarea, ci doar ulterior semnarii de livrare si respectiv a achitarii contravalorii comenzii.

 

OJA.ro se obliga sa proceseze toate comenzile si sa expedieze produsele comandate (in limita stocului disponibil) in termen 2-7 zile lucratoare de la data plasarii cu succes a comenzii. Produsele sunt considerate livrate in momentul predarii acestora catre curier.

 

OJA.ro isi rezerva dreptul de a refuza onorarea comenzii catre un client ce nu prezinta suficienta seriozitate ori a mai comandat in trecut si nu si-a onorat obligatiile pecuniare sau de alta natura fata de OJA.ro.

 

RETURNAREA PRODUSELOR

 

Returnarea produselor este reglementata de ordonanta nr. 130/2000, cu completarile si modificarile ulterioare.

 

Extract din ordonanta mai sus-mentionata:

-     "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului."

-     "Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor."

 

Astfel, clientii care nu sunt multumiti de produse le pot returna, cu respectarea termenilor si conditiilor de mai jos. In toate situatiile costurile de returnare sunt suportate de client.

 

Clientii OJA.ro pot returna produsele cumparate numai in ambalajul original, in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primire. Produsul comandat va fi returnat in aceeasi stare in care v-a fost livrat, respectiv sigilat, sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum, sa fie nedesfacut, avand aceeasi eticheta atasata, ambalajul original si impreuna cu documentele de livrare care l-au insotit. In maxim 30 de zile de la data returnarii, iti vom inapoia contravaloarea comenzii.

 

OJA.ro va returna integral valoarea produsului/selor returnat/e, iar costurile transferului bancar vor fi suportate de OJA.ro. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne informati la adresa de mail contact@oja.ro, indicandu-ne in scris numarul IBAN al contului dvs. bancar, numele titularului si CNP-ul acestuia. Este necesar sa ne trimiteti produsul/sele printr-o firma de curierat rapid, ambaland produsul/sele pe care il/le doriti sa ni-l/ni le trimiteti si mentionati pe exteriorul coletului numarul facturii de unde provin, ID-ul returului si numele persoanei care a facut comanda. Adresa unde se trimit coletele este: Str. Nicolae Filipescu, nr. 53-55, et.3, sector 2, Bucuresti, cod postal 020961. Costul de returnare este suportat de dvs.

 

Din motive administrative, OJA.ro nu va accepta coletele care nu respecta conditiile prezentate mai sus. Totodata, in cazul deteriorarii produsului/selor in timpul transportului, trimise cu titlu de retur, ca urmare a ambalarii necorespunzatoare, contravaloarea acestuia/acestora este suportata de catre dumneavostra.

Dorim sa va atentionam ca produsele returnate nu compenseaza o comanda plasata ulterior.

 

IMAGINILE PRODUSELOR

 

Atragem atentia asupra faptului ca uneori fotografia unui produs afisat pe site-ul OJA.ro poate sa difere fata de imaginea actualizata a acelui produs de la momentul respectiv. Acest lucru se poate intampla datorita dinamicii cu care producatorii modifica designul produselor, alegand sa promoveze si sa comercializeze o noua imagine a aceluiasi produs. Incercam sa actualizam imaginile in timp real, insa nu suntem responsabili pentru posibilele diferente ce pot aparea.

 

In ceea ce priveste coloristica produselor afisate pe site, aceasta este influentata si depinde de setarile monitorului pe care il folositi. Ne preocupa calitatea imaginilor pe care le afisam si ne dam silinta pentru a avea o imagine a produselor redata cat mai real, insa OJA.ro nu va fi raspunzatoare in cazul in care vor exista diferente intre culoarea produsului si cea afisata pe monitorul dvs.

 

GARANTIA PRODUSELOR

 

Toate produsele comercializate de catre OJA.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

 

SERVICIUL DE RELATII CU CLIENTII

 

Ne dorim sa  venim in intampinarea posibilelor situatii aparute post-vanzare, acestea fiind tratate de departamentul Relatii cu Clientii (la adresa mail contact@oja.ro), pentru urmatoarele cazuri:

-     livrari intarziate

-     comenzi livrate incorect/incomplet

-     produse deteriorate

 

CONCURSURI SI PROMOTII

 

OJA.ro stabileste regulamentele promotiilor si concursurilor pe care le organizeaza, aducandu-le la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului www.oja.ro si putand anula o promotie sau un concurs fara o notificare prealabila.

 

Comenzile care beneficiaza de promotii sunt cele care respecta integral regulile afisate pe site, acestea aplicandu-se doar comenzilor care sunt inregistrate de catre OJA.ro in intervalul de timp in care respectiva promotie este valida si doar in limita stocului disponibil.

 

In perioada unei campanii de reduceri, mentionam ca discounturile nu se cumuleaza, ci se va aplica discountul cu cea mai mare valoare.

 

SECURITATEA DATELOR PERSONALE, PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

S.C. OJARO SHOP S.R.L. este inregistrata in Registrul general de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu numarul de notificare 23004.

Toate informatiile despre clientii nostri sunt protejate impotriva oricarei utilizari abuzive. Astfel, informatiile personale pe care le furnizati in momentul achizitionarii de pe site-ul nostru sunt confidentiale si in nici un caz nu vor fi furnizate catre terti, in afara organelor abilitate de legislatia in vigoare si doar la cererea expresa a acestora, cat si a partenerilor nostri contractuali pentru buna desfasurare a activitatii de deservire a clientilor sau utilizatorilor. Datele cu caracter personal vor fi folosite exclusiv pentru activitatile asociate cu executarea si onorarea comenzii, cat si pentru a putea intra in legatura directa cu dvs. pentru a va informa cu privire la eventuale promotii ale OJA.ro sau buletine informative periodice. Totodata, dorim sa va aducem la cunostinta ca pentru livrarea pachetelor, furnizorii de servicii de curierat FAN Courier si Bookurier ce vor realiza acest lucru in numele OJARO SHOP S.R.L. au acces la datele necesare pentru a-si indeplini functiile, dar nu sunt autorizati sa le foloseasca in alte scopuri.

 

Conform Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, OJA.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

 

Potrivit Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin email (contact@oja.ro) sau prin posta la adresa Str. Nicolae Filipescu, nr. 53-55, sector 2, Bucuresti, cod postal 020961. De asemenea, daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

De asemenea, va aducem la cunostinta ca OJA.ro poate notifica clientii sau utilizatorii privind ofertele curente prin intermediul newsletterului saptamanal sau poate trimite felicitari, vouchere cadou ori alte mesaje cu caracter special, cu diferite ocazii. OJA.ro nu promoveaza SPAM-ul si nu incurajeaza aceasta actiune. Fiecare client sau utilizator ce a furnizat adresa de email pe site-ul www.oja.ro are dreptul si poate opta pentru stergerea acesteia din baza de date a OJA.ro. Informatiile furnizate de dvs. vor fi utilizate in scopul pe care ni le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre, preintampinand incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

 

OJA.ro poare furniza datale dvs. cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in baza unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asiguratori.

 

LIMITAREA DE RESPONSABILITATE 

 

OJA.ro nu va fi facuta raspunzatoare pentru orice fel de prejudiciu direct sau indirect, voit sau nu, ce va rezulta din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a informatiei prezentate pe site si orice tip de erori sau omisiuni in continut ce pot produce orice fel de pierderi.

Atragem atentia ca informatiile regasite pe site nu pot fi reproduse sau transmise unei alte persoane, ori incluse in vreun document sau material fara a avea mai intai permisiunea scrisa a autorilor acestora. Singurul caz in care informatiile pot fi reproduse este prin tiparire si doar pentru uzul personal.
 

Site-ul nostru poate contine si link-uri catre alte site-uri. OJA.ro nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri.

 

FRAUDA

 

Va informam ca orice incercare de accesare a datelor personale ale unui alt utilizator, de modificare a continutului site-ului OJA.ro sau de atentare la performantele serverului pe care ruleaza site-ul, o vom considera tentativa de frauda si vom face diligentele necesare pentru a fi pedepsita penal de catre autoritatile competente, conform legislatiei din Romania.

 

LITIGII

 

In cazul unui litigiu iscat intre UTILIZATOR, CUMPARATOR si OJA.ro, acesta va fi solutionat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe aceasta cale, competenta va reveni instantelor de judecata din Romania.

 

DISPOZITII FINALE

 

OJA.ro isi rezerva dreptul de a modifica prevederile mentionate mai sus, cat si orice alte modificari asupra site-ului, fara a notifica in prealabil utilizatorii in acest sens. Va rugam ca de fiecare data cand utilizati site-ul sa reveniti pe aceasta pagina pentru a reciti termenii si conditiile, iar in cazul in care nu sunteti de acord cu acestea, va rugam sa incetati sa mai accesati sau sa folositi in orice fel site-ul www.oja.ro. Va reamintim ca fiecare accesare a site-ului reprezinta o acceptare expresa a termenilor si conditiilor de utilizare.