Acest site web (numit in continuare  „site”)  este  administrat de S.C. OJARO SHOP S.R.L. (numita in continuare si „OJA.ro”), persoana juridica cu sediul social in Str. Laborator, nr. 125-127, Bl. S1, scara 2, etaj 1, ap. 62, sector 3, Bucuresti, avand codul de inregistare fiscala RO29580445, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti sub numarul J40/698/24.01.2012.

 

Folosirea acestui site, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.oja.ro  implica acceptarea si respectarea termenilor si conditiilor stabilite de catre OJA.ro, conform prevederilor legale. Pentru utilizarea in cele mai bune  conditii, va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor de mai jos, iar in cazul in care nu sunteti de acord cu acestia, va rugam sa incetati sa mai accesati sau sa folositi in orice fel site-ul www.oja.ro.

 

Totodata, OJA.ro isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile oricand, fara nici un preaviz sau notificare. De aceea, va rugam sa reveniti pe aceasta pagina de fiecare data cand utilizati site-ul. Avand in vedere acestea, va informam ca fiecare accesare a site-ului reprezinta o acceptare expresa a termenilor si conditiilor de utilizare.

 

UTILIZATORUL reprezinta persoana care acceseaza site-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat termenii si conditiile prezentului site, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.

 

CUMPARATORUL (CLIENT, CONSUMATOR) reprezinta persoana care acceseaza site-ul si care a acceptat conditiile de utilizare ale prezentului site, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initiaza si finalizeaza o comanda. Este o persoana fizica sau juridica care cumpara bunuri, in scopuri ce nu sunt de natura comerciala.

 

VANZATORUL este reprezentat in acest cadru de persoana juridica S.C. OJARO SHOP S.R.L., care in concordanta cu termenii si conditiile contractuale incheie acte de comert, transmitand dreptul de proprietate si posesie a bunurilor/marfurilor in proprietatea si detinute de aceasta,  catre cumparator, in schimbul unei sume de bani.

 

COMANDA facuta de CUMPARATOR este un act cu efecte juridice, cu conditia confirmarii, acceptarii si validarii comenzii de catre vanzator. Din momentul acceptarii comenzii de catre vanzator intre parti este incheiat un contract cu efecte juridice si cu drepturi si obligatii in sarcina ambelor parti, asa cum sunt definite ele in contract sau in conditiile generale de afaceri, care sunt parte integrala din acest contract.

 

UTILIZAREA SITE-ULUI

 

Informatiile afisate pe site sunt informatii de interes general despre OJA.ro, produsele comercializate de aceasta, cat si alte informatii considerate de OJA.ro ca fiind de interes pentru utilizator, respectiv cumparator, puse la dispozitia acestora in mod gratuit.

 

OJA.ro este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia. UTILIZATORUL  si CUMPARATORUL au obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale OJA.ro, prevazute de legislatia in vigoare si sa nu utilizeze site-ul intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii societatii S.C. OJARO SHOP S.R.L.

 

PRETURILE PRODUSELOR

 

Preturile afisate pe site sunt in Lei si includ TVA, fiind valabile la momentul accesari paginii unde acestea sunt afisate in momentul comandarii produselor, OJA.ro rezervandu-si dreptul de a le modifica oricand, fara nici un preaviz sau notificare.

 

PROCESAREA COMENZILOR

 

Dupa efectuarea comenzii  veti primi un mail automat cu informarea asupra plasarii acesteia.

Comanda dvs. va fi apoi preluata de operatorii nostri pentru a verifica disponibilitatea in stoc a produselor, iar apoi va vor trimite un e-mail de confirmare a comenziisi ulterior factura.

De regula, livrarea efectiva a produselor se face in maxim 2 zile lucratoare de la trimiterea facturii.

 

MODALITATI DE PLATA

 

-     numerar la livrarea coletului (plata RAMBURS), in acest caz comanda  achitandu-se integral, in RON/ Lei, direct reprezentantului firmei de curierat rapid  FAN Courier/Bookurier(GLS) la livrarea coletului, pe baza de chitanta. Plata coletului se face dupa verificarea acestuia de catre CUMPARATOR.

 

-    plata cu cardul bancar, in RON, prin platforma procesatorului de plati electronice prin Internet, MOBILPAY, cu acceptarea la plata in conditiile de securitate ale VISA si MasterCard. Astfel, cardurile bancare acceptate pot fi emise de catre banci romanesti sau straine sub siglele VISA si MasterCard.

 

LIVRAREA PRODUSELOR

 

Produsele comdandate sunt livrate la adresa indicata de dvs. prin intermediul companiilor de curierat rapid, FAN Courier si Bookurier(GLS), numai pe teritoriul Romaniei, iar taxa de livrare ce este suportata de catre client este de:  - 9 Lei per comanda - in Bucuresti

                                        - 19 Lei per comanda - in tara.

 

Pentru toate comenzile cu valoare mai mare de 200 Lei per comanda, transportul este GRATUIT.

 

FAN Courier va avea 2 incercari de livrare, putand fi contactati la numarul de telefon 0219336.

 

Bookurier (GLS) va avea 2 incercari de livrare si poate fi contactat la numerele de telefon: 0314253254 (pentru Bucuresti) si 0770.716.979 (pentru tara).

 

OJA.ro atentioneaza cumparatorii ca firmele de curierat rapid FAN Courier si Bookurier (GLS) nu sunt autorizate sa permita clientilor deschiderea coletelor inainte de semnarea ce atesta livrarea, ci doar ulterior semnarii de livrare si respectiv a achitarii contravalorii comenzii.

 

OJA.ro se obliga sa proceseze toate comenzile si sa expedieze produsele comandate (in limita stocului disponibil) in termen 2-7 zile lucratoare de la data plasarii cu succes a comenzii. Produsele sunt considerate livrate in momentul predarii acestora catre curier.

 

OJA.ro isi rezerva dreptul de a refuza onorarea comenzii catre un client ce nu prezinta suficienta seriozitate ori a mai comandat in trecut si nu si-a onorat obligatiile pecuniare sau de alta natura fata de OJA.ro.

 

RETURNAREA PRODUSELOR

 

Returnarea produselor este reglementata de ordonanta nr. 130/2000, cu completarile si modificarile ulterioare.

 

Extract din ordonanta mai sus-mentionata:

-     "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului."

-     "Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor."

 

Astfel, clientii care nu sunt multumiti de produse le pot returna, cu respectarea termenilor si conditiilor de mai jos. In toate situatiile costurile de returnare sunt suportate de client.

 

Clientii OJA.ro pot returna produsele cumparate numai in ambalajul original, in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primire. Produsul comandat va fi returnat in aceeasi stare in care v-a fost livrat, respectiv sigilat, sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum, sa fie nedesfacut, avand aceeasi eticheta atasata, ambalajul original si impreuna cu documentele de livrare care l-au insotit. In maxim 10 de zile de la data returnarii, iti vom inapoia contravaloarea comenzii.

 

OJA.ro va returna integral valoarea produsului/selor returnat/e, iar costurile transferului bancar vor fi suportate de OJA.ro. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne informati la adresa de mail contact@oja.ro, indicandu-ne in scris numarul IBAN al contului dvs. bancar, numele titularului si CNP-ul acestuia. Este necesar sa ne trimiteti produsul/sele printr-o firma de curierat rapid, ambaland produsul/sele pe care il/le doriti sa ni-l/ni le trimiteti si mentionati pe exteriorul coletului numarul facturii de unde provin, ID-ul returului si numele persoanei care a facut comanda. Adresa unde se trimite coletul va fi comunicata dupa ce trimiteti solicitarea de returnare. Costul de returnare este suportat de dvs.

 

Din motive administrative, OJA.ro nu va accepta coletele care nu respecta conditiile prezentate mai sus. Totodata, in cazul deteriorarii produsului/selor in timpul transportului, trimise cu titlu de retur, ca urmare a ambalarii necorespunzatoare, contravaloarea acestuia/acestora este suportata de catre dumneavostra.

Dorim sa va atentionam ca produsele returnate nu compenseaza o comanda plasata ulterior.

 

IMAGINILE PRODUSELOR

 

Atragem atentia asupra faptului ca uneori fotografia unui produs afisat pe site-ul OJA.ro poate sa difere fata de imaginea actualizata a acelui produs de la momentul respectiv. Acest lucru se poate intampla datorita dinamicii cu care producatorii modifica designul produselor, alegand sa promoveze si sa comercializeze o noua imagine a aceluiasi produs. Incercam sa actualizam imaginile in timp real, insa nu suntem responsabili pentru posibilele diferente ce pot aparea.

 

In ceea ce priveste coloristica produselor afisate pe site, aceasta este influentata si depinde de setarile monitorului pe care il folositi. Ne preocupa calitatea imaginilor pe care le afisam si ne dam silinta pentru a avea o imagine a produselor redata cat mai real, insa OJA.ro nu va fi raspunzatoare in cazul in care vor exista diferente intre culoarea produsului si cea afisata pe monitorul dvs.

 

GARANTIA PRODUSELOR

 

Toate produsele comercializate de catre OJA.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

 

SERVICIUL DE RELATII CU CLIENTII

 

Ne dorim sa  venim in intampinarea posibilelor situatii aparute post-vanzare, acestea fiind tratate de departamentul Relatii cu Clientii (la numarul de telefon 0743.41.29.20 si/sau la adresa mail contact@oja.ro), pentru urmatoarele cazuri:

-     livrari intarziate

-     comenzi livrate incorect/incomplet

-     produse deteriorate

 

CONCURSURI SI PROMOTII

 

OJA.ro stabileste regulamentele promotiilor si concursurilor pe care le organizeaza, aducandu-le la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului www.oja.ro si putand anula o promotie sau un concurs fara o notificare prealabila.

 

Comenzile care beneficiaza de promotii sunt cele care respecta integral regulile afisate pe site, acestea aplicandu-se doar comenzilor care sunt inregistrate de catre OJA.ro in intervalul de timp in care respectiva promotie este valida si doar in limita stocului disponibil.

 

In perioada unei campanii de reduceri, mentionam ca discounturile nu se cumuleaza, ci se va aplica discountul cu cea mai mare valoare.

 

SECURITATEA DATELOR PERSONALE, PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

S.C. OJARO SHOP S.R.L. (numita in continuare si "OJARO"), persoana juridica cu sediul social in Str. Laborator, nr. 125-127, Bl. S1, scara 2, etaj 1, ap. 62, sector 3, Bucuresti, avand codul de inregistare fiscala RO29580445, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti sub numarul J40/698/24.01.2012 este operator de date cu caracter personal si este inregistrata in Registrul general de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu numarul de notificare 23004.

OJARO prelucreaza datele personale colectate in temeiul incheierii si executarii contractelor de vanzare cu clientii/potentiali clienti/utilizatori ai siteului www.oja.ro. Pentru a explica modul in care prelucram si protejam datele cu caracter personal, va rugam regasiti in cele urmeaza Politica de Confidentialitate si Protectie a datelor cu caracter personal.

Datele cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate de catre OJARO numai in masura permisa prin Regulamentul General (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (GDPR).

Definitia termenilor in intelesul Regulamentului General (UE) 2016/679 sunt:

- ANSPDCP =  Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;

- "date cu caracter personal" inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila ("persoana vizata"); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

- "prelucrare" inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea;

- "restrictionarea prelucrarii" inseamna marcarea datelor cu caracter personal stocate cu scopul de a limita prelucrarea viitoare a acestora;

- "operator" inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care, singur sau impreuna cu altele, stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; atunci cand scopurile si mijloacele prelucrarii sunt stabilite prin dreptul Uniunii sau dreptul intern, operatorul sau criteriile specifice pentru desemnarea acestuia pot fi prevazute in dreptul Uniunii sau in dreptul intern;

- "persoana imputernicita de operator" inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care prelucreaza datele cu caracter personal in numele operatorului;

- "destinatar" inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism careia (caruia) ii sunt divulgate datele cu caracter personal, indiferent daca este sau nu o parte terta. Cu toate acestea, autoritatile publice carora li se pot comunica date cu caracter personal in cadrul unei anumite anchete in conformitate cu dreptul Uniunii sau cu dreptul intern nu sunt considerate destinatari; prelucrarea acestor date de catre autoritatile publice respective respecta normele aplicabile in materie de protectie a datelor, in conformitate cu scopurile prelucrarii;

- "consimtamant" al persoanei vizate inseamna orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrat.

 

Scopurile colectarii datelor sunt: informarea utilizatorilor/clientilor/potentialilor clienti (cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe www.oja.ro ; informarea utilizatorilor/clientilor/potentialilor clienti privind evolutia si starea comenzilor; evaluarea produselor si serviciilor oferite; activitati comerciale; de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, administrative, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentului consumatorilor pe site-ul ww.oja.ro.

Colectam si prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

- din informatiile pe care ni le furnizati prin completarea formularelor de pe site-ul nostru (formularul din Pagina de Contact, Comanda Rapida, formularul din Pagina de Login, formularul pentru crearea unui cont nou de utilizator, formularul de Chat), cum ar fi: numele si prenumele dvs., adresa de mail, nickname, genul, numarul de telefon fix sau/si mobil, adresele de facturare, adresele de livrare, modalitatea de plata, informatii bancare, produse favorite.

- prin corespondenta cu noi prin telefon, e-mail, mesaj, chat sau in orice alta modalitate.

 

Va rugam sa NU divulgati date cu caracter personal sensibile (de exemplu, informatii legate de originea rasiala sau etnica, de opinii politice, de convingeri religioase sau de alta natura, de sanatate sau de apartenenta la un sindicat), numere de asigurare sociala atunci cand ne contactati ori corespondati cu noi prin orice mijloc de comunicare (via mesaj, email, chat, telefon ori alta modalitate).

Va oferim si posibilitatea de a va inregistra in platforma OJARO prin contul dvs. de Facebook. Daca optati pentru aceasta varianta, veti fi directionati catre o pagina administrata de Facebook Inc unde acestia va vor informa cu privire la transferul datelor dvs. catre OJARO. Puteti consulta politicile de confidentialitate Facebook, folosind linkul:

https://www.facebook.com/about/privacy

Putem, de asemenea, sa colectam si sa prelucram ulterior anumite informatii cu privire la comportamentul dvs in timpul vizitarii site-ului nostru web sau a folosirii aplicatiei de mobil, pentru a va personaliza experienta online si a va pune la dispozitie oferte adaptate profilului dvs. Pe site-ul www.oja.ro si in aplicatia de mobil putem stoca si colecta informatii in cookie-uri si tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri de mai jos.

Ca regula generala, vom stoca datele dvs. cu caracter personal atat timp cat aveti un cont in magazinul www.oja.ro. Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

 

Prin citirea prezentei Politici de Confidentialitate si Protectie a datelor cu caracter personal ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de GDPR, respectiv:

- Dreptul de acces inseamna dreptul persoanei vizate de a obtine o confirmare din partea operatorului ca prelucreaza sau nu datele cu caracter personal care il privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si la informatii privind modalitatea in care sunt prelucrate datele.

- Dreptul la portabilitatea datelor se refera la dreptul de a primi datele personale intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si la dreptul ca aceste date sa fie transmise direct altui operator, daca acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.

- Dreptul la opozitie vizeaza dreptul persoanei vizate de a se opune prelucrarii datelor personale atunci cand prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau cand are in vedere un interes legitim al operatorului. Atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, persoana vizata are cu precadere dreptul de a se opune prelucrarii in orice moment.

- Dreptul la rectificare se refera la corectarea, fara intarzieri nejustificate, a datelor cu caracter personal inexacte stocate. Rectificarea trebuie comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate (demonstrabile).

- Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") inseamna dreptul persoanei vizate de a solicita sa ii fie sterse datele cu caracter personal, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive: acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; isi retrage consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale; datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale.

- Dreptul la restrictionarea prelucrarii poate fi exercitat in cazul in care persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada care permite verificarea corectitudinii datelor; prelucrarea este ilegala, iar persoana se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea; in cazul in care operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; in cazul in care persoana s-a opus prelucrarii pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei respective.

- Dreptul de a va adresa Autoritatii de Supraveghere (ANSPDCP) in caz de incalcare a drepturilor dvs. garantate de legislatia privind protectia datelor cu caracter personal.

 

Toate informatiile despre clientii nostri sunt protejate impotriva oricarei utilizari abuzive. Astfel, informatiile personale pe care le furnizati in momentul achizitionarii de pe site-ul nostru sunt confidentiale si in nici un caz nu vor fi furnizate catre terti, in afara organelor abilitate de legislatia in vigoare si doar la cererea expresa a acestora, cat si a partenerilor nostri contractuali pentru buna desfasurare a activitatii de deservire a clientilor sau utilizatorilor. Datele cu caracter personal vor fi folosite exclusiv pentru activitatile asociate cu executarea si onorarea comenzii, cat si pentru a putea intra in legatura directa cu dvs. pentru a va informa cu privire la eventuale promotii ale OJA.ro sau buletine informative periodice.
Totodata, dorim sa va aducem la cunostinta ca pentru livrarea pachetelor, furnizorii de servicii de curierat FAN Courier si Bookurier (GLS) ce vor realiza acest lucru in numele OJARO SHOP S.R.L. au acces la datele necesare pentru a-si indeplini functiile, dar nu sunt autorizati sa le foloseasca in alte scopuri.

De asemenea, va aducem la cunostinta ca OJA.ro poate notifica clientii sau utilizatorii privind ofertele curente prin intermediul newsletterului sau poate trimite felicitari, vouchere cadou ori alte mesaje cu caracter special, cu diferite ocazii. OJA.ro nu promoveaza SPAM-ul si nu incurajeaza aceasta actiune. Fiecare client sau utilizator ce a furnizat adresa de email pe site-ul www.oja.ro are dreptul si poate opta pentru stergerea acesteia din baza de date a OJA.ro. Informatiile furnizate de dvs. vor fi utilizate doar in scopul pe care ni le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre, preintampinand incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

 

Pentru exercitarea drepturilor mai sus mentionate sau pentru orice intrebare legata de modul in care datele dumneavoastra sunt utilizate ori daca unele dintre datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre S.C. OJARO SHOP S.R.L., Str. Laborator, nr. 125-127, Bl. S1, scara 2, etaj 1, ap. 62, sector 3, Bucuresti sau la adresa de email: contact@oja.ro. In cerere, va rugam sa mentionati daca doriti ca informatiile sa fie comunicate la o anumita adresa (postala sau e-mail) sau printr-un serviciu de curierat care sa asigure ca veti primi personal informatiile. Va rugam sa tineti cont ca, inainte de a da curs oricarei astfel de cereri, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea, pentru a ne asigura ca solicitarea provine chiar din partea dumneavoastra.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei pentru orice incalcare a drepturilor dumneavoastra privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate si stocate doar in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre, inclusiv pentru a preintampina incalcarea securitatii sistemelor si pentru respectarea legii si a termenilor nostri contractuali.

In acest sens, OJARO va stoca datele dvs. in conformitate cu Politica de Retentie a Datelor care reglementeaza termene-limita prestabilite si bine documentate pentru diferite categorii de date cu caracter personal, in functie de specificul operatiunilor pentru care sunt necesare. Mai mult, OJARO se asigura ca datele cu caracter personal sunt adecvate, relevante si limitate la ceea ce este necesar pentru scopurile in care sunt prelucrate si de asemenea, se asigura ca perioada pentru care datele cu caracter personal sunt stocate este limitata, iar la implinirea termenelor limita, datele personale nu vor mai fi prelucrate in aceste scopuri.

 

Site-ul www.oja.ro NU colectează cu buna stiinta date personale de identificare de la persoane minore, care nu au împlinit varsta de 16 ani. Dacă parintele sau tutorele legal are la cunostinta faptul ca minorul aflat in custodia sa a furnizat site-ului www.oja.ro datele sale cu caracter personal, acesta trebuie să informeze imediat OJARO la adresa de e-mail contact@oja.ro. In cazul in care descoperim ca o persoana minora a furnizat date cu caracter personal, prin intermediul site-ului www.oja.ro, atunci vom distruge aceste informatii de pe serverele noastre imediat, cu exceptia cazului in care parintele sau tutorele isi da consimtamantul explicit pentru prelucrarea de catre site a datelor cu caracter personal ale copilului in scopurile specificate.

 

OJARO poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de curierat, furnizori de servicii de marketing, servicii de plata/bancare, furnizori de servicii care ofera sprijin administrativ, profesional si tehnic companiei pentru suport IT, de securitate, catre consultanti externi (ex.: avocati, contabili, auditori), in scopuri specifice, atunci cand este necesar, parteneri comerciali ai OJARO ce actioneaza in limitele si scopurile stabilite de OJARO, conform conditiilor din prezenta Politica.

Site-ul nostru poate contine si link-uri catre alte site-uri. OJA.ro nu este responsabila de politica de confidentialitate si securitatea a datelor practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri.

 

Daca aveti intrebari sau doriti si alte informatii cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal de catre site-ul www.oja.ro sau daca doriti sa va exercitati unul sau mai multe din drepturile ce va revin, ne puteti contacta la adresa de e-mail contact@oja.ro sau cu o cerere scrisa, datata si semnata catre S.C. OJARO SHOP S.R.L., Str. Laborator, nr. 125-127, Bl. S1, scara 2, etaj 1, ap. 62, sector 3, Bucuresti.

 

POLITICA DE COOKIE

 

Website-ul nostru utilizeaza tehnologia de tip cookie pentru a va oferi un serviciu web mai bun și personalizat.

Un fisier de tip cookie reprezinta un mic fisier text care este stocat si/sau citit de browserul dvs. web pe hard disk-ul dispozitivului dvs. final (de exemplu, computer, laptop sau smartphone) in functie de site-urile web pe care le vizitati. De asemenea, fisierele de tip cookie fac interactiunea dvs. cu site-urile web mai sigura si mai rapida, deoarece acestea iși pot aminti preferintele dvs. (de exemplu, autentificare, limba), trimitand informatiile pe care le contin inapoi la site-ul web originar (first-party cookie) sau catre alt site web caruia le aparțin (third-party cookie), atunci cand vizitati din nou site-ul web respectiv utilizand acelasi dispozitiv final.

Cookie-urile necesare ajuta la a face un site utilizabil prin activarea functiilor de baza, precum navigarea in pagina si accesul la zonele securizate de pe site. Site-ul nu poate functiona corespunzator fara aceste cookie-uri.

Cookie-urile de preferinta permit site-ului sa isi aminteasca informatii care se modifica dupa modul in care se comporta sau arata site-ul, precum limba dvs. preferata sau regiunea in care va aflati.

Cookie-urile de statistica ii ajuta pe proprietarii site-ului sa inteleaga modul in care vizitatorii interactioneaza cu site-ul prin colectarea si raportarea informatiilor in mod anonim.

Cookie-urile de marketing sunt utilizate pentru a-i urmari pe utilizatori de la un site la altul. Intentia este de a afisa anunturi relevante si antrenante pentru utilizatorii individuali.

Cookie-urile neclasificate sunt cookie-uri in curs de clasificare, impreuna cu furnizorii de cookie-uri individuale.

 

Gestionarea modulelor cookie

 

Puteti sa gestionati cookie-urile pentru site din setarile browserului si aveti intotdeauna posibilitatea de a modifica aceste setari prin acceptarea, respingerea sau stergerea cookie-urilor.

Daca alegeti sa modificati setarile, este posibil sa descoperiti ca anumite functii sau/ si caracteristici nu vor functiona asa cum trebuie pentru a beneficia de serviciile oferite de site-ul nostru. Setarile browserele difera intre ele, astfel incat, pentru a gestiona cookie-urile, trebuie sa consultati setarile relevante din browserul dumneavoastra.

In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea cookies pe terminalul utilizatorului in mod implicit. Aceste setari pot fi modificate de catre utilizator astfel incat administrarea automata a cookies sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand cookies sunt trimise catre terminalul sau.

Daca doriti sa aflati mai multe despre modulele cookie, va rugam sa accesati urmatoarele site-uri, care includ informatii detaliate despre tipurile de cookie-uri, modul in care sunt utilizate si cum puteti gestiona preferintele pentru cookie-uri:

http://www.aboutcookies.org/

Microsoft Cookies guide

All About Cookies

De asemenea, pentru informatii detaliate despre dezactivarea si stergerea cookie-urilor in cateva dintre browserele utilizate cel mai frecvent, faceti click mai jos:

Mozilla Firefox®

Microsoft® Internet Explorer

Google Chrome™

Safari®

 

LIMITAREA DE RESPONSABILITATE 

 

OJA.ro nu va fi facuta raspunzatoare pentru orice fel de prejudiciu direct sau indirect, voit sau nu, ce va rezulta din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a informatiei prezentate pe site si orice tip de erori sau omisiuni in continut ce pot produce orice fel de pierderi.

Atragem atentia ca informatiile regasite pe site nu pot fi reproduse sau transmise unei alte persoane, ori incluse in vreun document sau material fara a avea mai intai permisiunea scrisa a autorilor acestora. Singurul caz in care informatiile pot fi reproduse este prin tiparire si doar pentru uzul personal.
 

Site-ul nostru poate contine si link-uri catre alte site-uri. OJA.ro nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri.

 

FRAUDA

 

Va informam ca orice incercare de accesare a datelor personale ale unui alt utilizator, de modificare a continutului site-ului OJA.ro sau de atentare la performantele serverului pe care ruleaza site-ul, o vom considera tentativa de frauda si vom face diligentele necesare pentru a fi pedepsita penal de catre autoritatile competente, conform legislatiei din Romania.

 

LITIGII

In cazul unui litigiu iscat intre UTILIZATOR, CUMPARATOR si OJA.ro, acesta va fi solutionat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe aceasta cale, competenta va reveni instantelor de judecata din Romania.

 

DISPOZITII FINALE

 

OJA.ro isi rezerva dreptul de a modifica prevederile mentionate mai sus, cat si orice alte modificari asupra site-ului, fara a notifica in prealabil utilizatorii in acest sens. Va rugam ca de fiecare data cand utilizati site-ul sa reveniti pe aceasta pagina pentru a reciti termenii si conditiile, iar in cazul in care nu sunteti de acord cu acestea, va rugam sa incetati sa mai accesati sau sa folositi in orice fel site-ul www.oja.ro. Va reamintim ca fiecare accesare a site-ului reprezinta o acceptare expresa a termenilor si conditiilor de utilizare.