Produsele Anesi Beaute sunt produse profesionale, ce pot fi aplicate si la domiciliu, astfel incat sa ne putem bucura de calitatea ridicata a acestor produse cosmetice si de ingrijire personala, si in intimitatea caminului nostru.

 

Tratamentele faciale Anesi sunt diferentiate pentru nevoile fiecarui ten in parte: ten mixt, gras, uscat, imbatranit, cuperotic, sensibil. Vom intalni atat produse pentru curatarea temeinica a tenului: lapte demachiant, lotiune tonica, peeling, cat si creme, lotiuni ori serumuri, cu actiune de tratare a diverselor afectiuni: fluid reparator antirid, masca purifianta ten acneic, masca antirid regeneratoare, ser pentru ten sensibil - cuperotic - iritat, ser anti-bacterian, ser pentru conturul ochilor.

 

In ceea ce priveste produsele pentru ingrijirea corpului, linia de produse pentru corp, Anesi Soin du Corps, cuprinde atat o crema pentru drenaj limfatic antivergeturi (Aminofirm Obiectif Fermete), cat si o crema anticelulita termoactiva (Lipoaminocel Obiectif Minceur).

 

Produsele sunt de calitate ridicata, certificata de experienta pe care Anesi o are in domeniul produselor cosmetice si a infrumusetarii pielii.

Vizualizare ca Grila Lista

13 Articole

Setați descendent
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

13 Articole

Setați descendent
pe pagina