Vitality's Tone Emulsie Oxidanta 6 VOL - 1.9%

In stoc
SKU
V04015
Vizualizari: 0
Preț special 54,90 Lei Preț standard 59,95 Lei

Emulsia oxidanta 6 vol - 1.9 % din gama fara amoniac Tone de la Vitality's este un oxidant adresat colorarii parului cu vopseaua fara amoniac Vitality's Tone. Oxidantul 6 vol. - 1.9 % este ideal pentru a obtine o culoare intensa si de durata. Se foloseste indeosebi pentru meche si suvite, ori pentru improspatarea culorii existente.

Vitality's Tone Emulsie Oxidanta 6 VOL - 1.9% - 1000 ml este disponibil pentru cumparare numai în trepte de 1

Emulsia oxidanta 6 vol - 1.9 % din gama fara amoniac Tone de la Vitality's este un oxidant adresat colorarii parului cu vopseaua fara amoniac Vitality's Tone. Oxidantul 6 vol. - 1.9 % este ideal pentru a obtine o culoare intensa si de durata. Se foloseste indeosebi pentru meche si suvite, ori pentru improspatarea culorii existente.

 

Formula sa se preteaza pentru o colorare fara amoniac, cu o formulare delicata continand extracte de plante ca nalba, coada soricelului, musetel, urzica, dar si ulei de jojoba, ulei de germeni de grau si ulei de ricin. 

 

Emulsia oxidanta 6 vol. - 1.9 % se amesteca cu vopseaua fara amoniac Tone de la Vitality's, rezultatul fiind o culoare ce rezista la spalare, iar firul de par se mentine sanatos si luminos, fara a fi deteriorat.

Mai multe informații
SKUV04015
Cantitate1000 ml
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsVitality's Tone Emulsie Oxidanta 6 VOL - 1.9% - 1000 ml
Rating-ul dvs