Joico Vero K-Pak Chrome - Vopsea Profesionala Par fara Amoniac - 60 ml

In stoc
SKU
JVPCHR
Vizualizari: 0
începând de la 59,99 Lei

Joico Vero K-Pak Chrome este o vopsea profesionala de par fara amoniac, demi-permanenta, cu deosebite calitati de reconstructie a firului de par. 

Paleta de culori Joico Vero K-Pak Chrome  prezinta nuante vibrante, ce se pot combina in functie de culoare dorita. Cu consistenta cremoasa si foarte usor de aplicat, vopseaua Chrome este fara amoniac si imbogatita cu complexul inovator Quadramine, ceea ce face ca in urma vopsirii parului, sa obtinem o culoare stralucitoare si un par vizibil regenerat.

Joico Vero K-Pak Chrome - Vopsea Profesionala Par fara Amoniac - 60 ml este disponibil pentru cumparare numai în trepte de 1

Joico Vero K-Pak Chrome este o vopsea profesionala de par fara amoniac, demi-permanenta, cu deosebite calitati de reconstructie a firului de par. 

Paleta de culori Joico Vero K-Pak Chrome  prezinta nuante vibrante, ce se pot combina in functie de culoare dorita. Cu consistenta cremoasa si foarte usor de aplicat, vopseaua Chrome este fara amoniac si imbogatita cu complexul inovator Quadramine, ceea ce face ca in urma vopsirii parului, sa obtinem o culoare stralucitoare si un par vizibil regenerat.

 

Este ideala pentru intensificarea unei nuante anume, pentru nuantarea firelor de par albe, fara sa altereze nuanta naturala a parului, cat si dupa o decolorare care a atacat parul sau l-a agresat indeajuns. Ajuta la reconstructia firului de par si la obtinerea unei nuante de par cu stralucire de durata. Nu ataca scalpul.

Modalitate de aplicare:


Joico Vero K-Pak Chrome se amesteca in proportie de 1:2 (o parte Joico Vero K-Pak Chrome la doua parti Chrome Activator).
 
Timpul de actionare:

 - timpul standard  este de 20 de minute
- pentru culori intense sau pentru acoperirea firelor albe - 15 minute la sursa de caldura si apoi inca 5 minute fara sursa de caldura
- pentru vopsire par decolorat - intre 5 si 20 minute in functie de intensitatea dorita.
 
Dupa trecerea timpului de actionare clateste parul vopsit cu Joico Chrome cu apa calduta pana nu mai curge vopsea din par. Samponeaza apoi parul cu Joico Color Endure sau Joico K-Pak Color Therapy Shampoo si clateste din nou parul. Usuca cu ajutorul unui prosop si aplica Joico K-Pak Professional Cuticle Sealer pentru inca 5 minute. Clateste din nou, sterge excesul de apa cu prosopul, apoi intregeste ritualul cu tratamentul Joico K Pak Intense Hydrator, pe care sa-l lasi sa actioneze inca 5 minute inainte de clatire. Coafeaza apoi parul dupa bunul plac.
Mai multe informații
SKUJVPCHR
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsJoico Vero K-Pak Chrome - Vopsea Profesionala Par fara Amoniac - 60 ml
Rating-ul dvs