Vitality's Art Absolute Colour Cream - Vopsea Permanenta de Par

In stoc
SKU
VITABS
Vizualizari: 10
începând de la 49,99 Lei Preț standard 56,95 Lei

Vopseaua de par Vitality's Art Absolute Colour Cream este o vopsea permanenta ce contine amoniac si este fabricata in Italia.

 

Alege nuanta pe care o doresti din Catalog Vopsea de Par Profesionala Vitality's, apoi cauta nuanta in lista derulanta si adauga in cos.

 

Cantitate: 100 ml.

Oxidantul pentru vopseaua de par Vitality's trebuie achizitionat separat.

 

Prezentare video

Vitality's Art Absolute Colour Cream - Vopsea Permanenta de Par - 100 ml este disponibil pentru cumparare numai în trepte de 1

Vopseaua de par Vitality's Art Absolute Colour Cream este o vopsea permanenta ce contine amoniac si este fabricata in Italia. Vopseaua de par Vitality's este imbogatita cu un ulei protector, care combinandu-se cu crema colorata de la Vitality's ajuta la obtinerea unei culori stralucitoare si de lunga durata.

 

Alege nuanta pe care o doresti din Catalog Vopsea de Par Profesionala Vitality's, apoi cauta nuanta in lista derulanta si adauga in cos.

 

Mod de folosire: aplica vopseaua de par pe parul uscat si nespalat.  

 

Prepararea vopselei Vitality's: intr-un vas ce NU trebuie sa fie metalic, amesteca continutul tubului de vopsea cu crema oxidanta Vitality's Art Performer corespunzator nuantei de vopsea alesa si apoi adauga continutul plicului de ulei protector, amestecand pana la omogenizarea completa.

 

Cum se alege oxidantul?

 

Oxidantul Vitality's Art Performer se alege tinand cont de: culoarea naturala a parului, gradul de deschidere dorit si procentul de fire albe.

Pentru deschiderea parului cu 1 ton - se foloseste crema oxidanta Art Performer 10% vol. (3%).

Pentru deschiderea parului cu 1-2  tonalitati - se foloseste crema oxidanta Art Performer 20% vol. (6%).

Pentru deschiderea parului cu 2-3 tonalitati - se foloseste crema oxidanta Art Performer 30% vol. (9%).

Pentru deschiderea parului cu 3-4  tonalitati - se foloseste crema oxidanta Art Performer 40% vol. (12%).

 

Proportia de amestec:


Toate nuantele de vospea de par Vitality's de la 1 la 10 se amesteca in proportie de 1: 1.5 (ex.: la 100 ml de vopsea Vitality;s Art Absolute se adauga 150 ml crema oxidanta Art Performer).

Nuantele foarte deschise de blond (100, 101, 102, 103, 1000, 1008) se amesteca in proportie de 1:3 (ex.: la 100 ml de vopsea Vitality;s Art Absolute se adauga 300 ml crema oxidanta Art Performer).

 

Nuanta 00 este o nuanta neutra, ce permite deschiderea cu jumatate de tonalitate a parului. Se poate amesteca cu orice nuanta de vopsea de par Vitality's Art Absolute, tinand cont in modalitatea de amestec si preparare a vopselei Vitality's (de ex.: la 30 ml de vopsea de par nr. 6/1 si 10 ml de Baza Neutra 00, se va pune o cantitate de 60 ml de crema oxidanta Art Performer).

 

Intensificatorii de culoare Vitality's Art Absolute Pure se folosesc pentru a intensifica o nuanta de vopsea de par aleasa. Nu se folosesc singuri pe par, ci doar in amestec cu alte nuante de vopsea de par Vitality's. In prepararea vopselei de par nu influenteaza cantitatea de intensificator de culoare Vitality's, respectiv: la 50 ml vopsea 6/66 Vitality's Art Absolute, se vor pune 75 ml crema oxidanta Vitality's Art Performer de 30 vol. si 20 ml de intensificator Vitality's Pure Red.

Te sfatuim ca in ceea ce priveste intensificatorii de culoare si baza neutra (00) sa nu reprezinte niciodata mai mult de jumatate din cantitatea totala de vopsea.

 

Timp de actionare:

 

Toate nuantele de vopsea de par de la 1 la 10, se tin in par 30 minute, ce pot fi prelungite pana la maxim 40 minute, doar in cazul in care parul cedeaza mai greu la vopsea. 

Nuantele foarte deschise de blond (100, 101, 102, 103, 1000, 1008), se tin 45 minute, ce pot fi prelungite pana la maxim 55 minute, doar in cazul in care parul cedeaza mai greu la vopsea.

 

Recomandam a se efectua proba de sensibilitate la vopseaua de par Vitality's si a se citi instructiunile din interiorul cutiei.

 

 

 

Prezentare video:

 

 

 

 

 

Mai multe informații
SKUVITABS
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsVitality's Art Absolute Colour Cream - Vopsea Permanenta de Par - 100 ml
Rating-ul dvs