Green Sugar Indulcitor - Cutie 25 sticks

In stoc
SKU
GS25ST
Vizualizari: 0
Preț special 12,99 Lei Preț standard 17,75 Lei
Green Sugar Indulcitor este un produs creat de Laboratoarele Remedia. Este un indulcitor 100% natural. fara calorii (cu 0 calorii) si indice glicemic 0, motiv pentru care este recomandat si de medicii diabetologi ori de consultantii in nutritie din cadrul Societatii de Nutritie din Romania. Cantitate: 100 gr (4 gr/stick)
Green Sugar Indulcitor - Cutie 25 sticks este disponibil pentru cumparare numai în trepte de 1
Green Sugar Indulcitor este un produs creat de Laboratoarele Remedia. Este un indulcitor 100% natural. fara calorii (cu 0 calorii) si indice glicemic 0, motiv pentru care este recomandat si de medicii diabetologi ori de consultantii in nutritie din cadrul Societatii de Nutritie din Romania.

Formula indulcitorului Green Sugar are la baza un amestec din Stevia Rebaudiana de inalta puritate (obtinut prin tratarea frunzelor de Stevia cu apa fierbinte) si Eritritol (primul poliol natural obtinut din porumb, prin fermentatie cu drojdia Moniella pollinis). Green Sugar este astfel folosit cu succes ca inlocuitor al zaharului fara a se descompune in produsi toxici.

Puterea de indulcire a indulcitorului natural Green Sugar este similara cu cea a zaharului, in proportie de 1:1.

Se foloseste atat la prepararea prajiturilor, gemurilor si dulceturilor, cat si la indulcirea bauturilor (ceai, cafea, limonada). De asemenea, este stabil la coacere, fierbere ori congelare.

Produsul nu contine gluten, zahar, coloranti, conservanti ori alte ingrediente sintetice sau modificate genetic. Cantitate: 100 gr (4 gr/stick)

Mai multe informații
SKUGS25ST
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsGreen Sugar Indulcitor - Cutie 25 sticks
Rating-ul dvs