Wet Shine Enhancer Brush Purple - Perie pentru Stralucirea Parului

In stoc
SKU
WBBWR833PURP
Vizualizari: 0
Preț special 54,95 Lei Preț standard 75,50 Lei

Wet Shine Enhancer Brush Purple - Perie pentru Stralucirea Parului este o perie ce ajuta la descurcarea parului, fara a-l degrada sau rupe. Peria este  ideala pentru toate tipurile de par, are perii din par natural de mistret ce ajuta la raspandirea uniforma a uleiului natural de la nivelul scalpului pe intreaga lungime a firului de par, este prevazuta cu ace inovatoare Intelliflex(prevazute cu gamalie) si rezista la temperaturi inalte.

 

Poti folosi peria si pentru extensii sau peruci. Potrivita si pentru aplicarile cu sampon uscat.

Wet Shine Enhancer Brush Purple - Perie pentru Stralucirea Parului este disponibil pentru cumparare numai în trepte de 1

Wet Shine Enhancer Brush Purple - Perie pentru Stralucirea Parului este o perie ce ajuta la descurcarea parului, fara a-l degrada sau rupe. Peria este  ideala pentru toate tipurile de par, are perii din par natural de mistret ce ajuta la raspandirea uniforma a uleiului natural de la nivelul scalpului pe intreaga lungime a firului de par, este prevazuta cu ace inovatoare Intelliflex(prevazute cu gamalie) si rezista la temperaturi inalte.

 

Poti folosi peria si pentru extensii sau peruci. Potrivita si pentru aplicarile cu sampon uscat.

Mai multe informații
SKUWBBWR833PURP
Cantitate1 buc
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsWet Shine Enhancer Brush Purple - Perie pentru Stralucirea Parului
Rating-ul dvs