Joico K-Pak Cuticle Sealer - Tratament Sigilare Cuticule - 1000 ml

In stoc
SKU
JOJ125045
Vizualizari: 0
197,50 Lei

Cuticle Sealer din gama K-Pak de la Joico este un tratament de sigilare a cuticulei ce restabileste PH-ul natural. Produsele din comert imbraca firul de par intr-o pelicula alcalina-sapun pentru a-i da aspectul de lis, ceea ce este daunator pentru par si si aseamana cu o decolorare. De asemenea, factorii de mediu, cat si procesele chimice de tratare a parului(vopsire, decolorare) alcalinizeaza parul. 

Joico K-Pak Cuticle Sealer - Tratament Sigilare Cuticule - 1000 ml este disponibil pentru cumparare numai în trepte de 1

Cuticle Sealer din gama K-Pak de la Joico este un tratament de sigilare a cuticulei ce restabileste PH-ul natural. Produsele din comert imbraca firul de par intr-o pelicula alcalina-sapun pentru a-i da aspectul de lis, ceea ce este daunator pentru par si si aseamana cu o decolorare. De asemenea, factorii de mediu, cat si procesele chimice de tratare a parului(vopsire, decolorare) alcalinizeaza parul. 

 

 

Aplica Cuticle Sealer si restabileste PH-ul natural al parului de 4,5-5,5 si inchide cuticula deschisa de procesul alcalin.

Mai multe informații
SKUJOJ125045
Cantitate1000 ml
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsJoico K-Pak Cuticle Sealer - Tratament Sigilare Cuticule - 1000 ml
Rating-ul dvs