In trusa de produse cosmetice de ingrijire personala a fiecarui barbat  se va afla cu siguranta un gel de dus barbatesc sau un sampon de par destinat barbatilor. Acum ca sunt atatea sortimente de produse de baie pentru barbati din care se poate folosi pe alese, domnii barbati sunt si ei rasfatati cum se cuvine.

Cand vorbim de produsele de baie pe care le aleg barbatii, acestia prefera fara doar si poate aromele fresh. Variatiile cele mai intalnite in functie de nevoia si tipul de par, il reprezinta samponul de par pentru barbati, care fie este unul antimatreata, impotriva excesului de sebum ori impotriva caderii parului, reprezentand practic problemele cu care se confrunta o parte din populatia masculina in materie de podoaba capilara.

Deja prezente pe piata sunt si sampoanele pentru par grizonat, la care din ce in ce mai multi barbati apeleaza cu incredere. In fond, la fel de populara este si vopseaua de par pentru barbati, care are din ce in ce mai multi adepti si ne bucuram sa vedem in ultimii ani, o grija crescanda pentru propria infatisare.

Vizualizare ca Grila Lista

30 Articole

Setați descendent
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

30 Articole

Setați descendent
pe pagina