Mary Cohr Multi Cellulite Contouring Cream Body Care - Crema pentru Celulita - 150 ml

In stoc
SKU
MC891820
Vizualizari: 0
259,99 Lei

Multi Cellulite Contouring Cream Body Care de la Mary Cohr este o crema ce upta impotriva tuturor tipurilor de celulita (adipoasa, apoasa, fibroasa), chiar si cea persistenta. Formula sa contie cellulysium, cofeina, lipaza si 12 ingrediente active ce previne aparitia celulitei, ajuta la diminuarea si eliminarea acesteia.

Mary Cohr Multi Cellulite Contouring Cream Body Care - Crema pentru Celulita - 150 ml este disponibil pentru cumparare numai în trepte de 1

Multi Cellulite Contouring Cream Body Care de la Mary Cohr este o crema ce upta impotriva tuturor tipurilor de celulita (adipoasa, apoasa, fibroasa), chiar si cea persistenta. Formula sa contie cellulysium, cofeina, lipaza si 12 ingrediente active ce previne aparitia celulitei, ajuta la diminuarea si eliminarea acesteia.

 

 

 

Aplica dimineata si seara in zonele afectate de celulita, prin masaj pentru a patrunde in piele. Pentru rezultate maxime, mananca sanatos si fa sport, iar cu fiecare zi silueta se va subtia.

Mai multe informații
SKUMC891820
Cantitate150 ml
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsMary Cohr Multi Cellulite Contouring Cream Body Care - Crema pentru Celulita - 150 ml
Rating-ul dvs