L'Oreal Excellence Creme Triple Protection Vopsea Par - 4 Natural Dark Brown

In stoc
SKU
LEXC4
Vizualizari: 0
49,99 Lei

L'Oreal Excellence Creme Triple Protection asigura acoperirea perfecta a parului alb protejandu-l permanent in timpul vopsirii. Parul se lumineaza cu o culoare bogata, omogena si de lunga durata.

L'Oreal Excellence Creme Triple Protection Vopsea Par - 4 Natural Dark Brown este disponibil pentru cumparare numai în trepte de 1

L'Oreal Excellence Creme Triple Protection asigura acoperirea perfecta a parului alb protejandu-l permanent in timpul vopsirii. Parul se lumineaza cu o culoare bogata, omogena si de lunga durata.

Efectele colorarii prin oxidare nu dispar la samponare. Aceasta decoloreaza si recoloreaza in acelasi timp gratie amestecului a doua produse: produsul colorant propriu-zis si produsul oxidant.

Pentru a preveni riscul unei reactii alergice este obligatoriu ca in prealabil sa se realizeze un test de alergie cutanata in spatele urechii cu ajutorul unui betisor o cantitate suficienta de produs de colorare neamestecat (tub crema coloranta).

Se lasa se se usuce si se inchide bine tubul de vopsea. Daca dupa 48 ore fara a spala zona de test, nu se constata vreo reactie anormala precum mancarimi, roseli, sau umflaturi in zona testata sau in jurul acesteia, se poate proceda la aplicarea tubului de vopsea pe par. In caz contrar, nu vopsi parul!

In cazul unei reactii in timpul aplicarii, precum piscaturi intense, iritatii, cosuri, senzatii de usturime a pielii capului, clateste imediat si opreste utilizarea.

In cazul in care nu poti respira, solicita imediat asistenta medicala. Inainte de a relua colorarea parului consulta un medic.

Evita contacul produsului cu pielea sau ochii, nu folosi pentru colorarea genelor sau sprancenelor, nerespectarea acestei recomandari poate duce la orbire. Daca produsul iti intra in ochi, clateste imediat.

Daca porti lentile de contact, scoate-le neaparat inainte sa iti clatesti ochii cu apa din abundenta.

Poarta manusile furnizate in ambalaj.

Clateste bine parul dupa aplicare.

Pregateste si aplica amestecul intr-o incapere bine aerisita.

Nu inhala sau ingera produsul.

Pentru orice intrebare privind sensibilitatea la anumite ingrediente, consulta un medic.

Nu folosi pe barba sau mustata sau in alt scop decat pentru colorarea parului din cap.

Inainte sa aplici colorantul dupa indreptarea parului sau un coafat permanent asteapta 15 zile.

Nu utiliza daca parul tau a fost colorat cu henna sau cu colorant progresiv.

Nu lasa la indemana copiilor si nu folosi pe copii.

Citeste cu atentie si instructiunile din interiorul cutiei!

Mai multe informații
SKULEXC4
Nuanta4 Natural Dark Brown
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsL'Oreal Excellence Creme Triple Protection Vopsea Par - 4 Natural Dark Brown
Rating-ul dvs