Joico Vero K-Pak Color Age Defy - Vopsea Profesionala Par - 74 ml- 8NN+ (Medium Natural Blonde)

In stoc
SKU
JAD8NN+
Vizualizari: 2
Preț special 69,99 Lei Preț standard 79,50 Lei

Joico Vero K-Pak Color este o vopsea profesionala de par cu amoniac in cantitate redusa, fiind singura vopsea permanneta ce ajuta la reconstructia fibrei capilare in timpul vopsirii, gratie complexului revolutionar Quadramine, ce a fost brevetat si premiat pentru abilitatea de a regenera in profunzime firul de par.

 

Paleta de culori din catalogul de vopsea Joico este variata si contine culori vibrante si seducatoare. Rasfoieste catalogul Joico si alege-ti culoarea care te prinde cel mai bine! Vei obtine nu doar o culoare de invidiat, dar si un par sanatos si stralucitor. Este practic un sistem 2 in 1: colorare si tratament pentru par.

Joico Vero K-Pak Color Age Defy - Vopsea Profesionala Par - 74 ml- 8NN+ (Medium Natural Blonde) este disponibil pentru cumparare numai în trepte de 1

Joico Vero K-Pak Color este o vopsea profesionala de par cu amoniac in cantitate redusa, fiind singura vopsea permanneta ce ajuta la reconstructia fibrei capilare in timpul vopsirii, gratie complexului revolutionar Quadramine, ce a fost brevetat si premiat pentru abilitatea de a regenera in profunzime firul de par.

Paleta de culori din catalogul de vopsea Joico este variata si contine culori vibrante si seducatoare. Rasfoieste catalogul Joico si alege-ti culoarea care te prinde cel mai bine! Vei obtine nu doar o culoare de invidiat, dar si un par sanatos si stralucitor. Este practic un sistem 2 in 1: colorare si tratament pentru par.

 

Modalitatea de folosire:


Vopseaua Joico Vero K-Pak Color se amesteca in parti egale (1:1) cu oxidantul (ex: 74 ml vopsea Joico Vero K-Pak la 74 ml Veroxide - oxidantul Joico, alegand intensitatea corespunzatoare in functie de culoarea pe care vrem sa o obtinem - 3%, 6%, 9%, 12%).

 

Pentru vopseaua din seria Joico Vero K-Pak Color High Lift si Ultra High Lift - proportia de amestec este de 1:2 (o parte vopsea la doua parti oxidant Joico Veroxide) - ex: 74 ml vopsea Joico Vero K-Pak la 148 ml Veroxide.


Pentru vopseaua din seria Joico Vero K-Pak Color Lighting Booster - proportia de amestec este de 1:2 (o parte vopsea la doua parti oxidant Joico Veroxide) - 

ex: 74 ml vopsea Joico Vero K-Pak la 148 ml Veroxide de 6% (20 vol), 9% (30 vol), 12% (40 vol).


Atentie: Cantitatea maxima de corector/intensificator nu ar trebui sa depaseasca 25% din totalul formulei amestecului aplicat pe par, astfel ca la o parte intensificator vom adauga 3 parti vopsea Joico Vero K-Pak Color.


Dupa scurgerea timpului de actionare (vezi mai jos, in functie de culoarea pe care doresti sa o obtii, respectiv oxidantul folosit) vopseaua Joico Vero K-Pak Color se clateste cu apa din abundenta, pana cand apa ramane curata, fara a fi nevoie de samponare (ca la alte vopsele de par). Astfel, clatesti parul, il stergi cu un prosop si aplici Joico K-Pak Cuticle Sealer pentru 5 minute, dupa care clatesti din nou parul cu apa si stergi usor cu prosopul excesul de apa. Ultimul pas este sa aplici Joico K-Pak Intense Hydrator pentru inca 5 minute, apoi clatesti parul si esti gata sa-ti etalezi noua culoare!

 

Doar pentru nuantele de vopsea Joico Vero K-Pak Color 4FV, 5XR si 7XR este necesar sa folosesti samponul Joico Color Endure sau Joico K-Pak Color Therapy fiind nuante tari ce necesita samponare. Apoi urmezi pasii descrisi mai sus (dupa scurgerea timpului de actionare al vopselei Joico).


Cum alegi oxidantul corespunzator? Afla mai jos:

Oxidant Joico - Veroxide 3% (10 vol)
- utilizata pentru fixarea unei nuante deja obtinute, colorare ton pe ton
- timp actionare: in general 30 min, 35 minute doar pentru nuantele de aramiu si rosu


Oxidant Joico - Veroxide 6% (20 vol)
- utilizata pentru acoperirea firelor albe si pentru deschiderea de la 1 ton (pentru bazele 4, 5, si 6) la 2 tonuri (pentru bazele 7, 8 si 9)
- timp actionare: in general 40 min, 45 minute doar pentru nuantele de aramiu si rosu


Oxidant Joico - Veroxide 9% (30 vol)
- utilizata pentru deschiderea cu 2 tonuri (pentru bazele 4, 5, si 6) la 3 tonuri (pentru bazele 7, 8 si 9)
- timp actionare:50-55 minute

Oxidant Joico - Veroxide 12% (40 vol)
- utilizata pentru deschiderea cu 3 tonuri (pentru bazele 4, 5, si 6) la 4 tonuri (pentru bazele 7, 8 si 9)
- timp actionare:60-65 minute.

Mai multe informații
SKUJAD8NN+
Nuanta8NN+ (Medium Natural Blonde)
Nuanta Vopsea8N (Medium Blonde)
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsJoico Vero K-Pak Color Age Defy - Vopsea Profesionala Par - 74 ml- 8NN+ (Medium Natural Blonde)
Rating-ul dvs