Green Sugar Premium Indulcitor Pudra

In stoc
SKU
2PUD450g
Vizualizari: 0
Preț special 63,75 Lei Preț standard 78,50 Lei
Green Sugar Premium Indulcitor Pudra este un produs creat de Laboratoarele Remedia. Este un indulcitor 100% natural. fara calorii (cu 0 calorii) si indice glicemic 0, motiv pentru care este recomandat si de medicii diabetologi ori de consultantii in nutritie din cadrul Societatii de Nutritie din Romania. GREEN SUGAR PREMIUM 1:2 - 1 lingurita de Green Sugar Premium 1:2 = 2 lingurite de zahar - putere dubla de indulcire fata de zahar
Green Sugar Premium Indulcitor Pudra - 450 g este disponibil pentru cumparare numai în trepte de 1
GREEN SUGAR PREMIUM 1:2 - 1 lingurita de Green Sugar Premium 1:2 = 2 lingurite de zahar - putere dubla de indulcire fata de zahar

Green Sugar Premium Indulcitor Pudra este un produs creat de Laboratoarele Remedia. Este un indulcitor 100% natural. fara calorii (cu 0 calorii) si indice glicemic 0, motiv pentru care este recomandat si de medicii diabetologi ori de consultantii in nutritie din cadrul Societatii de Nutritie din Romania.

Formula indulcitorului Green Sugar are la baza un amestec din Stevia Rebaudiana de inalta puritate (obtinut prin tratarea frunzelor de Stevia cu apa fierbinte) si Eritritol (primul poliol natural obtinut din porumb, prin fermentatie cu drojdia Moniella pollinis). Green Sugar este astfel folosit cu succes ca inlocuitor al zaharului fara a se descompune in produsi toxici.

Puterea de indulcire a indulcitorului natural Green Sugar este similara cu cea a zaharului, in proportie de 1:1.

Se foloseste atat la prepararea prajiturilor, gemurilor si dulceturilor, cat si la indulcirea bauturilor (ceai, cafea, limonada). De asemenea, este stabil la coacere, fierbere ori congelare.

Produsul nu contine gluten, zahar, coloranti, conservanti ori alte ingrediente sintetice sau modificate genetic.

Mai multe informații
SKU2PUD450g
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsGreen Sugar Premium Indulcitor Pudra - 450 g
Rating-ul dvs