Cosul meu 0
0,00 Lei

Fantasy Look Vopsea de Par Profesionala - 100 ml

In stoc
SKU
VFANLK
Vizualizari: 2
începând de la 18,99 Lei Preț standard 24,95 Lei

Vopseaua profesionala de par Fantasy Look este o vopsea permanenta cu amoniac, ce asigura o foarte buna acoperire a firelor albe, rezultand o culoare stralucitoare si de durata. Are un continut redus de amoniac, ceea ce face ca vopseaua de par Fantasy Look sa nu atace structura firului de par in timpul colorarii, conferindu-i protectie.

Alege nuanta pe care o doresti din Catalog Vopsea de Par Profesionala Fantasy Look, apoi cauta nuanta in lista derulanta de mai sus si adauga in cos.

Produs profesional fabricat in Italia (Brescia - Lombardia). Atentie: oxidantul se va achizitiona separat!

 

Prezentare video

Fantasy Look Vopsea de Par Profesionala - 100 ml este disponibil pentru cumparare numai în trepte de 1

Vopseaua profesionala de par Fantasy Look este o vopsea permanenta cu amoniac, ce asigura o foarte buna acoperire a firelor albe, rezultand o culoare stralucitoare si de durata.

 

Are un continut redus de amoniac, ceea ce face ca vopseaua de par Fantasy Look sa nu atace structura firului de par in timpul colorarii, conferindu-i protectie.

 

Atentie: cutia de vopsea nu contine si oxidantul cu ajutorul caruia se prepara vopsea de par, acesta se achizitioneaza separat, tinand cont de  nuanta de vopsea de par Fantasy Look aleasa.

 

Produs profesional fabricat in Italia.

 

 

Prezentare video:

 

 

 

 

 

 

Mai multe informații
SKU VFANLK
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsFantasy Look Vopsea de Par Profesionala - 100 ml
Rating-ul dvs